Gelukt! We hebben je aanvraag in goede orde ontvangen

Afhankelijk van de door jou gekozen manier om je offerte ontvangen, staat je het volgende te wachten:

Offerte direct per e-mail

Op basis van de door jou ingevulde gegevens voeren we een dakscan op afstand uit en maken we een offerte. We streven ernaar om de offerte binnen twee werkdagen te versturen. In deze offerte zit een technisch voorbehoud. Na goedkeuring van de offerte komen we altijd bij je langs om te controleren of onze berekening ook overeenkomt met de daadwerkelijke situatie en de technische mogelijkheden van je woning.

Na telefonisch contact

Wij nemen contact op met je om jouw woning en wensen te bespreken. Op basis van dat gesprek kunnen wij een offerte op afstand voor je maken óf een afspraak inplannen voor een op maat gemaakte offerte op locatie. In de offerte op afstand zit een technisch voorbehoud. Na goedkeuring van de offerte op afstand komen we altijd bij je langs om te controleren of onze berekening ook overeenkomt met de daadwerkelijke situatie en technische mogelijkheden van je woning. De op maat gemaakte offerte op locatie kent geen technisch voorbehoud, omdat de technische controle van de dakconstructie gelijktijdig met het adviesgesprek plaatsvindt.

Offerte direct per e-mail

Als je hebt gekozen voor een persoonlijke afspraak op locatie, komt onze expert gratis bij je langs en bespreekt jouw wensen en mogelijkheden. De technische controle van het dak vindt gelijktijdig plaats. Daarna maakt hij een op maat gemaakte offerte op basis van zijn bevindingen en jouw eventuele wensen. Op het moment dat je deze offerte accepteert, plannen we direct een montagedag met je in.

Scroll naar boven