Projecten

Afgelopen weekend heeft Synso een prachtige zonnestroominstallatie voltooid op een bijzonder dak in Boxmeer! We hebben 21 hoogwaardige Glas/Glas zonnepanelen van 440WP van Bluesun geïnstalleerd, gecombineerd met Enphase IQ8AC micro-omvormers voor optimale prestaties.
 
Voor veilig werken volgens de VCA-normen hebben we een speciale elektrische hoogwerker ingezet. Synso zet altijd elektrische hoogwerkers in om onze duurzame missie te ondersteunen. Het resultaat mag er zijn: een duurzame energieoplossing die niet alleen het milieu, maar ook onze klant ten goede komt!

Dit systeem bestaat uit 13 Bluesun Shingled cell 500wp zonnepanelen op een premium platdaksysteem van Valk Systems. Zijplaten en extra ballast zijn aangebracht ter bescherming voor stormschade.

Door de gunstige ligging van het dak brengen deze in totaal 12 zwarte Bluesun zonnepanelen wel 4.200 kWh of meer op per jaar. De panelen zijn bevestigd met een Esdec montagesysteem. 

De 38 Bluesun half cell zonnepanelen van 455wp rusten bij dit systeem op een premium montagesysteem. De jaarlijkse opbrengstverwachting bedraagt 14.696 kWh.

 

Zonne-energie systeem met 40 zwarte Bluesun zonnepanelen georiënteerd op het zuiden. De jaarlijkse opbrengstverwachting van dit systeem bedraagt 14.760 kWh. 

Dit systeem bestaat uit 42 Bluesun Shingled cell 410wp zonnepanelen vastgemaakt met speciale montagematerialen voor een vlakke schuindakconstructie. 

Zonne-energie systeem met 14 zwarte Bluesun 500wp zonnepanelen georiënteerd op het zuiden. De jaarlijkse opbrengstverwachting van dit systeem bedraagt 5.500 kWh. 

Deze veldopstelling is gerealiseerd met 20 shingled cell 500wp zonnepanelen. Het montagesysteem is stevig verankerd in de bodem. Verwachte jaaropbrengst: 9.104 kWh.

Op de zuidkant van het dak liggen 7 zwarte Bluesun panelen. Op de dakkapellen liggen ook nog 4 zonnepanelen met extra ballast. Verwachte jaaropbrengst: 4.014 kWh.

Zonne-energie systeem met oost-west oriëntatie. Aan weerszijde zijn 16 zonnepanelen gemonteerd. Door de flauwe helling en ligging van het dak zal dit systeem naar verwachting goed presteren.

 

Voor een woningbouwproject installeerden we in totaal 49 Bluesun shingled 415wp zonnepanelen. De verwachte jaarlijkse opbrengst per woning met 3 tot 6 zonnepanelen bedraagt 1500 kWh per woning.

Dit systeem bestaat uit 2×18 shingled cell zonnepanelen van 410wp en bevindt zich op de kantine van voetbalclub Olympia ’18 uit Boxmeer. Verwachte jaaropbrengst: 12.546 kWh.

 

Op deze tussenwoning in Nijmegen liggen 11 Bluesun 410wp  zonnepanelen met een volledig zwart frame en oppervlak. Dit dak op de zuidkant levert jaarlijks ongeveer: 3.833 kWh op.

Dit systeem bestaat uit 16 Bluesun shingled cell 410wp zonnepanelen op een premium platdaksysteem van Valk Systems. Zijplaten en extra ballast zijn aangebracht ter voorkoming van stormschade.

Dit zonne-energie systeem op een nieuwbouwwoning is voorzien van 24 Bluesun 415wp zonnepanelen op een premium platdaksysteem. De verwachte jaaropbrengst bedraagt 8000 kWh.

Op deze woning heeft Synso 8 Bluesun Shingled cell zonnepanelen van 440wp gerealiseerd, daarnaast is er gebruik gemaakt van een Growatt omvormer welke goed is voor een jaaropbrengst van 3.400kWh. 

Dit zonne-energie systeem bestaat uit 16 Bluesun 455wp zonnepanelen in combinatie met een SolarEdge omvormer en het hoogwaardige platdaksysteem van Valk Systems. Daarnaast is ervoor gekozen om de zonnepanelen 2 verschillende oriëntaties te geven wat bevorderlijk is voor het rendement over de dag heen.

In opdracht van een lokale aannemer heeft Synso twee nieuwbouwwoningen mogen voorzien van 2 x 12 Bleusun Shingled cell zonnepanelen van 440wp. Daarnaast zijn beide zonnestroom-systemen voorzien van een Hybride omvormer zodat er in een later stadium een Thuisbatterij toegepast kan worden.

Op dit garage dakvlak heeft Synso 12 Bluesun Shingled cell zonnepanelen van 440wp geinstallereerd in combinatie met een Hybride omvormer van het merk Growatt. Hierdoor kan de opdrachtgever in de toekomst gemakkelijk zijn zonnestroom opslaan.

Op deze vrijstaande woning heeft Synso in totaal 28 Bluesun Shingled cell zonnepanelen van 440wp gemonteerd in combinatie met het Nederlands afkomstige montagemateriaal Esdec. Omdat de zonnepanelen verschillende oriëntaties hebben is ervoor gekozen om hoogwaardige optimizers van SolarEdge te hanteren. Hierdoor kan de opdrachtgever op paneel basis monitoren.

Voor het veilig en verantwoord plaatsen van zonnepanelen op een Mansardedak hanteert Synso voor de montage een specifieke hoogwerker, wat er niet alleen voor zorgt dat onze monteurs veilig en verantwoord kunnen werken maar ook dat zonnepanelen op de juiste wijze worden gemonteerd. Hier liggen in totaal 16 Ureco 400wp zonnepanelen verdeeld over de Zuid- en Westzijde. De opdrachtgever heeft aan de hand van ons advies gekozen voor een SolarEdge omvormer in combinatie met de hoogwaardige S440 optimizers.

Deze zonnestroom-installatie bestaat uit 15 Bluesun Shingled cell 440wp zonnepanelen in combinatie met de SolarEdge optimizers. Daarnaast hebben we deze opdrachtgever gelijk voorzien van een nieuwe groepenkast omdat deze niet aan laatste eisen voldeed. De opdrachtgever is klaar voor de toekomst met zijn hoogwaardige zonnestroom-installatie.

In verband met de vlakke en gehaakte dakpannen heeft Synso ervoor gekozen om de dakpannen in te slijpen waardoor het systeem naadloos gemonteerd kan worden en eventuele zorgen om lekkage worden uitgesloten. Synso heeft hier in totaal 16 hoogwaardige zonnepanelen van het merk Bluesun gemonteerd. De opdrachtgever kan reken op een jaaropbrengst van circa 7.000kWh.

Voor een specifieke aanvraag heeft Synso in opdracht 12 hoogwaardige Bluesun Shingled cell zonnepanelen gerealiseerd in Zuid-Limburg. De vlakke hellingshoek en de hoogte van dit dak maakte het extra bijzonder. In combinatie met SolarEdge en Esdec hebben we strakke installatie kunnen afleveren welke naar verwachting zo’n circa 5.000kWh gaat opwekken.

Zonne-energie systeem met in 6 hoogwaardige 480wp zonnepanelen van het merk Bluesun. In verband met oriëntatie en schaduw verlies is er in overleg met de opdrachtgever voor gekozen om de optimizers van het merk SolarEdge toe te passen, hierdoor wordt de hoogst mogelijke opbrengst behaald.

Deze veldopstelling is gerealiseerd met 24 Bluesun 455wp zonnepanelen. De verwachte jaaropbrengst: 10.000kWh.

Deze veldopstelling is gerealiseerd met 21 Bluesun 455wp zonnepanelen. Het hoogwaardige montagesysteem is stevig verankerd in de bodem daarnaast hebben we deze opdrachtgever voorzien van een Hybride omvormer welke in de toekomst geschikt is voor een Thuisbatterij.

Zonnestroom-installatie van in totaal 17 Bluesun Shingled cell zonnepanelen van 440wp in combinatie met het hoogwaardige montage frame van Esdec en de welbekende optimizers van het merk SolarEdge.

In opdracht heeft Synso in totaal 24 Bluesun Shingled cell 440wp zonnepanelen gerealiseerd op een pannendak. In verband met de vlakke en gehaakte dakpannen heeft Synso ervoor gekozen om de betreffende dakpannen in te slijpen waardoor het systeem naadloos aansluit. Ook is de opdrachtgever voorzien van een Growatt Hybride omvormer waarbij er in de toekomst een Thuisbatterij aangesloten kan worden. 

Voor een grote opdrachtgever heeft Synso een volledig chalet park mogen voorzien van hoogwaardige zonnestroom-installaties. Uiteindelijk heeft Synso op dit park 60 chalets voorzien van in totaal 720 zonnepanelen. Daarnaast is elk chalet voorzien van een Growatt Hybride omvormer zodat overtollig stroom opgeslagen kan worden. Zoal de opdrachtgever als Synso waren erg tevreden over het eindresultaat, hierdoor heeft Synso uiteindelijk voor de zelfde opdrachtgever meerdere chalet parken mogen voorzien van duurzame energie.

Op deze hoekwoning in Oeffelt liggen 10 krachtige Shingled cell zonnepanelen van maar liefst 440wp per stuk. De klant kan een jaaropbrengst van circa 4.000kWh verwachten en is daarnaast ook voorzien van een Hybride omvormer waarbij in de toekomst een thuisbatterij aangesloten kan worden.

Voor het veilig en verantwoord plaatsen van zonnepanelen op een Mansardedak hanteert Synso voor de montage een specifieke hoogwerker, wat er niet alleen voor zorgt dat onze monteurs veilig en verantwoord kunnen werken maar ook dat zonnepanelen op de juiste wijze worden gemonteerd. Hier liggen in totaal 18 Bluesun 440wp zonnepanelen verdeeld over de Oost en West zijde van het Mansardedak.

Bij deze opdrachtgever heeft Synso in totaal 23 Bluesun zonnepanelen gerealiseerd over in totaal twee verschillende daken. Met deze intentie hebben we in overleg met de opdrachtgever ervoor gekozen om twee omvormers van het merk SolarEdge te hanteren wat zich resulteert in een efficiënte zonne-stroom installatie met maar liefst 8.000kWh aan jaaropbrengst.

Zonnestroom-installatie van in totaal 17 Bluesun Shingled cell zonnepanelen van 440wp in combinatie met het hoogwaardige montage frame van Esdec en de welbekende optimizers van het merk SolarEdge.

Op deze woning in Maastricht heeft Synso 9-tal zonnepanelen van 440wp gerealiseerd, daarnaast is ook gelijk de gehele groepenkast voor deze opdrachtgever vervangen. De opdrachtgever is klaar voor de toekomst en kan jaarlijks op zo’n 3.900kWh rekenen.

Op deze vrijstaande woning in Lomm liggen 29 Bluesun Shingled cell zonnepanelen van 415wp. De verwachte jaaropbrengst: 11.500kWh.

Op deze hoekwoning liggen 12 hoogwaardige Bluesun Shingled cell zonnepanelen van 440wp, verwachte jaaropbrengst: circa 5.000kWh.

Voor het veilig plaatsen van een zonnestroom-installatie hanteert Synso altijd de nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat onze monteurs op een verantwoorde wijze kunnen werken, dit doen ze dan ook altijd met erg veel plezier. Hier liggen in totaal 18 Bluesun Shingled cell zonnepanelen van 440wp verdeeld over de Oost- en Westzijde van het dak.

Op deze authentieke woning in Geleen heeft Synso in totaal 7 Bluesun Shingled cell zonnepanelen van 440wp gemonteerd aan de Zuidzijde van de woning. De opdrachtgever is voorzien van de juiste Hybride omvormer zodat hij in een later stadium zijn overtollige energie kan opslaan.

Op deze woning liggen in totaal 26 hoogwaardige zonnepanelen van Bluesun. Ook is de opdrachtgever voorzien van een Hybride omvormer zodat in de toekomst een Thuisbatterij aangesloten kan worden.

In totaal heeft Synso deze opdrachtgever kunnen voorzien van 14 hoogwaardige Bluesun Shingled cell zonnepanelen van 440wp. Daarnaast kan de opdrachtgever in de toekomst doormiddel van Plug & Play een Thuisbatterij aansluiten op zijn Hybride omvormer.

In totaal heeft Synso deze opdrachtgever kunnen voorzien van 14 hoogwaardige Bluesun Shingled cell zonnepanelen van 440wp. Daarnaast kan de opdrachtgever in de toekomst doormiddel van Plug & Play een Thuisbatterij aansluiten op zijn Hybride omvormer.

Zonne-energie systeem met in totaal 18 Bluesun Shingled cell zonnepanelen van 440wp, omdat de zonnepanelen verspreid over verschillende dakvlakken liggen is er in overleg met de opdrachtgever ervoor gekozen om hoogwaardige optimizers van het merk SolarEdge toe te passen. Dit resulteert uiteindelijk in een betere opbrengst, welke is berekend op circa 6.500kWh op jaarbasis.

Dit systeem bestaat uit 4 Bluesun Shingled cell 440wp zonnepanelen op een premium platdaksysteem van Valk Systems. Zijplaten en extra ballast zijn aangebracht ter bescherming voor stormschade.

Dit systeem bestaat uit 12 Bluesun Shingled cell 480wp zonnepanelen op een premium platdaksysteem van Valk Systems. Zijplaten en extra ballast zijn aangebracht ter bescherming voor stormschade.

Dit zonne-energiesysteem bestaat uit 26 Bluesun Shingled cell 440wp zonnepanelen in combinatie met de hoogwaardige S440 optimizers van het merk SolarEdge. Voor het montageframe heeft Synso gekozen voor Valk Solar Systems plat dak en Esdec voor het pannendak gedeelte. De klant kan rekenen op zo’n 10.868 kWh per jaar!

Zonnestroom-installatie van in totaal 18 Bluesun Shingled cell zonnepanelen van 480wp in combinatie met het hoogwaardige plat dak systeem van Valk Solar Systems en de welbekende optimizers van het merk SolarEdge.

Op deze hoekwoning in Boxmeer heeft Synso 4 zonnepanelen van 400wp gerealiseerd in combinatie met een Hybride omvormer van Growatt. In de toekomst heeft de opdrachtgever de mogelijkheid om een Thuisbatterij toe te passen.

In opdracht van een aannemer heeft Synso in totaal 27 Bluesun zonnepanelen van 480wp gerealiseerd in combinatie met een SolarEdge omvormer. Daarnaast lag de nadruk voornamelijk op het esthetisch vermogen van de schitterende Vila, hierdoor is ervoor gekozen om de zwarte componenten van Valk Solar Systems toe te passen. Wat zich resulteert in een strakke en esthetische oplevering. Ook is het gehele systeem door een erkende partij gekeurd wat uiteindelijk een vereiste was van de verzekeraar.

Op deze vrijstaande woning heeft Synso 21 Bluesun Shingled cell 410wp zonnepanelen gerealiseerd, daarnaast is de klant ook voorzien van een Hybride omvormer welke in de toekomst geschikt is voor een Thuisbatterij.

Synso heeft in totaal maar liefst 13 woningen in de Bakelgeertstraat voorzien van groene-stroom doormiddel van hoogwaardige Bluesun Zonnepanelen. Elk systeem zal gemiddeld naar verwachting 5.000kWh per jaar opbrengen.

De 38 Bluesun half cell zonnepanelen van 455wp rusten bij dit systeem op een premium montagesysteem. De jaarlijkse opbrengstverwachting bedraagt 14.696 kWh.

Valkenswaard

Dit zonne-energie systeem op een nieuwbouwwoning is voorzien van 24 Bluesun 415wp zonnepanelen op een premium platdaksysteem. De verwachte jaaropbrengst bedraagt 8000 kWh.

Holthees

Dit systeem bestaat uit 16 Bluesun shingled cell 410wp zonnepanelen op een premium platdaksysteem van Valk Systems. Zijplaten en extra ballast zijn aangebracht ter voorkoming van stormschade.

Nijmegen

Op deze tussenwoning in Nijmegen liggen 11 Bluesun 410wp  zonnepanelen met een volledig zwart frame en oppervlak. Dit dak op de zuidkant levert jaarlijks ongeveer: 3.833 kWh op.

Boxmeer

Dit systeem bestaat uit 2×18 shingled cell zonnepanelen van 410wp en bevindt zich op de kantine van voetbalclub Olympia ’18 uit Boxmeer. Verwachte jaaropbrengst: 12.546 kWh.

Valkenswaard

Voor een woningbouwproject installeerden we in totaal 49 Bluesun shingled 415wp zonnepanelen. De verwachte jaarlijkse opbrengst per woning met 3 tot 6 zonnepanelen bedraagt 1500 kWh per woning.

stek

Ledeacker

Zonne-energie systeem met oost-west oriëntatie. Aan weerszijde zijn 16 zonnepanelen gemonteerd. Door de flauwe helling en ligging van het dak zal dit systeem naar verwachting goed presteren.

Boxmeer

Op de zuidkant van het dak liggen 7 zwarte Bluesun panelen. Op de dakkapellen liggen ook nog 4 zonnepanelen met extra ballast. Verwachte jaaropbrengst: 4.014 kWh.

Stevensbeek

Deze veldopstelling is gerealiseerd met 20 shingled cell 500wp zonnepanelen. Het montagesysteem is stevig verankerd in de bodem. Verwachte jaaropbrengst: 9.104 kWh.

Boxmeer

Zonne-energie systeem met 14 zwarte Bluesun 500wp zonnepanelen georiënteerd op het zuiden. De jaarlijkse opbrengstverwachting van dit systeem bedraagt 5.500 kWh. 

Beugen

Dit systeem bestaat uit 42 Bluesun Shingled cell 410wp zonnepanelen vastgemaakt met speciale montagematerialen voor een vlakke schuindakconstructie. 

Groesbeek

Zonne-energie systeem met 40 zwarte Bluesun zonnepanelen georiënteerd op het zuiden. De jaarlijkse opbrengstverwachting van dit systeem bedraagt 14.760 kWh. 

Boxmeer

De 38 Bluesun half cell zonnepanelen van 455wp rusten bij dit systeem op een premium montagesysteem. De jaarlijkse opbrengstverwachting bedraagt 14.696 kWh.

Boxmeer

Door de gunstige ligging van het dak brengen deze in totaal 12 zwarte Bluesun zonnepanelen wel 4.200 kWh of meer op per jaar. De panelen zijn bevestigd met een Esdec montagesysteem. 

Boxmeer

Dit systeem bestaat uit 13 Bluesun Shingled cell 500wp zonnepanelen op een premium platdaksysteem van Valk Systems. Zijplaten en extra ballast zijn aangebracht ter bescherming voor stormschade.

Scroll naar boven