Over ons

Bij Synso helpen we je met verduurzamen én besparen tegelijkertijd. Dat doen we al jaren door huiseigenaren volledig te ontlasten als zij ervoor kiezen om zonnepanelen te laten plaatsen. En alhoewel zonnepanelen een absolute must zijn, helpen we steeds vaker met andere vormen van verduurzaming. Want verduurzamen betekent vaak ook besparen.

Synergy

Solutions

Synergie (Grieks: synergia, samenwerking) is de meeropbrengst die ontstaat bij het samengaan van delen ten opzichte van de som van die delen. Omdat verduurzamen en besparen hand in hand gaan. Maar ook omdat verduurzamen niet stopt bij zonnepanelen op je dak, maar verdergaat in je woning.

Solutions staat symbool voor de oplossing voor de opgave op het gebied van duurzaamheid die ons te wachten staat. Die oplossing is vaak toegankelijker dan men denkt. Dankzij de kennis, ervaring en marktinzichten van Synso, kunnen we je daarbij perfect helpen.

Samen duurzamer

Visie

Nederland als baken van duurzaamheid, onafhankelijk van fossiele energie. Door te verduurzamen én te besparen op hetzelfde moment.

Missie

Synso maakt oplossingen voor in en rond de woning toegankelijk voor iedereen. Samen verduurzamen we Nederland, woning voor woning.

Bluesun Solar

Wij zijn exclusief distributeur van Bluesun Solar in Nederland en West-Duitsland. Samen met Bluesun Solar streven we naar een zo hoog mogelijke opbrengst per zonnepaneel. Wij staan rechtstreeks in contact met de fabrikant, monitoren zo de topkwaliteit van onze panelen en werken samen aan de ontwikkeling van de nieuwste technieken. Daarmee is Synso dé bron van innovatie op het gebied van zonne-energie in Nederland. 

Scroll naar boven